Chamaecyparis Lawsoniana Nootkatensis Pendula – Padajući Pačempres

8,800 RSD

Opis

Chamaecyparis nootkatensis pendula je četinar srednje visine, dostiže visinu 7-10 m i širinu 2,5-3 m. Veličanstven je tokom cele godine zbog svojih grana koje padaju prema dole kao zavesa. Četine su tamnije sivo-zelene boje. Odgovara mu sadnja na osunčanom mestu, a što se tiče tla nije izbirljiva biljka, mada će biti najlepša u dobro dreniranom i blago kiselom zemljištu. Ova biljka se najčešće sadi kao soliterno stablo, a možete je i grupisati. U ponudi su sadnice visine  OD 150-170CM.

Sadnice mozete kupiti  na nasem prodajnom mestu  u Petrovaradinu  ul.Franje Štefanovica 7. ili da Vam posaljemo kurirskom sluzbom.

Po preuzimanju sadnica rasadni ŠEVAR nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih.

Naše biljke redovno prolaze fitosanitarne preglede kako šumskih tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

 

Pitanje o proizvodu: Chamaecyparis Lawsoniana Nootkatensis Pendula - Padajući Pačempres

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo Vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka