Lovor višnja Prinus Laurocerasus 30cm

600 RSD

Lovor višnja je zimzelena biljka koja brzog porasta. Najčešće je srećemo u formi žive ograde, mada se može često videti kao samostalni ukrasni grm. List lovor višnje podseća na list lovora, a njen plod je bobica tamne boje koja podseća na višnju. Otuda i ovaj prevod na srpski jezik – LOVOR VIŠNJA. List joj je sa prednje strane tamnije boje, kožast je i sjajan, pa je samim tim veoma dekorativan i upadljiv. Biljka cveta u maju belim mirisnim cvetovima koji su skupljeni u grozdove.Može da dostigne visinu od 3 do 4 m, a sadi se na sučanim ili polusenovitim položajima. Odgovara joj vlažno i dobro drenirano zemljište. Otporna je na hladne zime i dobro podnosi niske temperature (do -25). Isporuka visine oko 30 cm.

Sanice mozete preuzeti direktno u nasem prodajnom mestu u Petrovaradinu ul.franje Štefanovica 7  ili  da Vam saljemo kurirskom sluzbom.

Po preuzimanju robe rasadnik ŠEVAR  nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih.

Naše biljke redovno prolaze fitisanitarne preglede kako šumških tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Dodatne informacije

Dimenzije 20 × 40 cm

Pitanje o proizvodu: Lovor višnja Prinus Laurocerasus 30cm

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo Vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka