Topijar Smaragd kugla

16,000 RSD

Opis

Topijar Smaragd kugla  se može  saditi u grupacijama, žardinjerama kao soliter ili sa njima označiti ulaz u dvorište, poslovni prostor.

Orezivanje i nega topijara: Oblikovane tuje se izrađuju od prvoklasnih sadnica smaragdne tuje  kako bi ostale vrhunskog kvaliteta potrebno je redovno zalivanje tokom leta uz povremeno odstranjivanje grana koje izvegetiraju. Sam proces orezivanja nije komplikovan jer se lako mogu uočiti grane koje se ne uklapaju u formu koju biljka poseduje. Bez redovnog održavanja ove skulpture vrlo brzo gube oblik i nestaju pa je preporučljivo orezati ih više puta u toku godine.

Sadnice možete preuzeti u rasadniku u ul.Franje Štefanovića br.7 u Petrovaradinu ili slanjem kurirskom službom.Po preuzimanju rasadnik ŠEVAR nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje.Za sadnice kao i za živo biće nije moguće dati garanciju ni dan pošto napuste rasadnik.Ne možemo uticati na održavanje i negu istih,samim tim i na dalji rast i razvitak istih.Naše biljke redovno prolaze fitisanitarne preglede kako šumskih tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Pitanje o proizvodu: Topijar Smaragd kugla

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo Vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka