Buxus sempervirens ‘Graham Blandy’- Piramidalni šimšir

4,400 RSD

Opis

Buxus sempervirens ‘Graham Blandy’- Piramidalni šimšir je cenjena biljka u pejyaznoj   arhitekturi  .Jer zbog svoje fomne  dominira kako u velikim tako i u malim  vrtovima. Raste do 6mu visinu i 1,5m u širinu za vremenski  period od  10godina . Zato  sto dobro podnosi orezivanje  usled cega  zadrzava svoju formu i gustinu mozemu se zadrzati i manja visina .Dobro  podnosi pojavu ŠIMSIROVOG MOLJCA.Listovi su sitni, gusti ,kozasti i glatki zelene boje. Cvet je sitan zut  pojavljuje se u rano prolece. Uspeva na svim tipovima zemljista . Voli suncana do polusenkovita  mesta.

Biljke koje imamo u ponudi su od 110-130cm visine od sadnog mesta plus busen.

Sadnice  moyete kupiti direktno  u nasem rasadniku u Petrovaradinu ul.Franje Štefanovica 7 ili saljemo kurirskom sluzbom .

Po preuzimanju robe, sadnica rasadnik ŠEVAR nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih.

Naše biljke redovno prolaze fitisanitarne preglede kako šumških tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Pitanje o proizvodu: Buxus sempervirens ‘Graham Blandy’- Piramidalni šimšir

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo Vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka