Zečije usi-Houttuynia cordata

300 RSD

Opis

Perena Zekine uši spada u niske perene koje odlično pokrivaju zemlju. Uspeva na skoro svim tipovima zemljišta, jedino ne podnosi zadržavanje vode u korenu. U hladnijim zimama može da izmrzne nadzemni deo koji se od proleća jako lako obnovi. Često je sastavni deo kamenjara, alpinetuma gde se bukvalno bori sa kamenom za prostor i zemlju. O samom kvalitetu i otpornosti vrste govori to da se Perena Zekine uši Houttuynia cordata često sadi na javnim gradskim površinama gde je prisutno veliko zagađenje. Ukoliko želite tepih od zekinih ušiju preporuka za sadnju je 3-5 sadnica u dužni metar ili 10-20 komada u m2 kako bi se brzo formirao mekani živi tepih. Perena Zekine uši je idealan primer da naučite decu da vole prirodu, da brinu o biljkama i uživaju u raznolikosti koja ona pruža.

Sadnice Perena Zekine uši možete kupiti  u rasadniku u Petrovaradinu ul. Franje Štefanovica 7 ili da Vam se isporuče kurirskom službom

Po preuzimanju robe rasadnik ŠEVAR nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih.

Naše biljke redovno prolaze fitosanitarne preglede kako šumskih tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Pitanje o proizvodu: Zečije usi-Houttuynia cordata

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo Vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka