Cupressus arizonica “Fastigiata” – 180-200cm, busen

6,600 RSD

Cupressus arizonica Glauca  je četinar gustih plavo-zelenih grana. U proleće, sunce posvetljuje listove i oni postaju srebrni i sjajni. Veoma adaptivan na razne klimatske uslove, od hladnih i kišovitih, preko toplih i suvih do morskih. Podnosi blago orezivanje. Vrlo dekorativne i raskošne sadnice čempresa, odaju utisak elegantnosti u svakom vrtu. Imaju plavo-zelenu  boju četina tokom leta i zime. Vole sunčana do polusenovita mesta. Može uspevati na svim tipovima zemljišta. Sadnica ima prirodno piramidalnu formu koje da bi zadržale uredan i pravilan oblik morate redovno orezivati. Poželjno je dodavanje kvalitetne prihrane u periodu vegetacije.

Po preuzimanju robe, sadnica,  rasadnik ŠEVAR nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih.

Naše biljke redovno prolaze fitisanitarne preglede kako šumških tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Pitanje o proizvodu: Cupressus arizonica "Fastigiata" - 180-200cm, busen

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorićemo Vam u što kraćem roku.

    Vaše ime

    Vaš email

    Vaša poruka