Objavljeno 4 komentara

Sigurnost kupovine

 rasadnik-sevar-sigurnost-kupovine-pc
slika ekrana na PC-u

Online kupovina u Rasadniku Ševar je potpuno sigurna zato što smo preduzeli sve mere da Vam pružimo pouzdanu uslugu!

Sigurnost online kupovine je lako proveriti na PC-u ili mobilnom uređaju, jer prefiks https i zeleni lokot kao simbol označavaju da se svi podaci prenose zaštićeno od zloupotrebe neovlašćenih lica.

 rasadnik-sevar-sigurnost-kupovine-mobilni
slika ekrana na mobilnom uređaju

Na taj način možete biti sigurni da su Vaši lični podaci prilikom kupovine zaštićeni.

Zeleni lokot je oznaka za SSL sigurnosni sertifikat, kojim se šifriraju svi podaci kod elektronskog (digitalnog) prenosa, a istu tehnologiju koriste i druge institucije kada je sigurnost podataka važna, npr. online banking. Za razliku od http-običnog načina prenosa, httpS je oznaka za Secure tj. Siguran način prenosa.

To je veoma važno imati u vidu kod plaćanja kreditnim karticama na Internetu.

Shoping bez brige i stresa: najlepše sorte ruža i sadnica voća su Vam na dohvat klika 🙂 u onlajn prodavnici Rasadnika Ševar

Potvrda redovne provere sigurnosti RasadnikSevar.com webstranice:

McAfee Secure Badge

4 komentara o “Sigurnost kupovine

  1. Molim Vas da mi date povratnu informaciju koliko je poštarina ako se naručuje iz Hrvatske?

    1. Nažalost zbog granica i izrade potrebnih fito-patoloških uverenja (tzv. biljnih pasoša) za izvoz, trošak izrade dokumentacije za nekoliko sadnica je skoro isti kao i za kamion pun sadnica, pa izvoz malih količina nije isplativ zbog prevelikih administrativnih troškova.

  2. Dobar dan, imate sve sto zelim. Nije mali broj sadnica, ali nije ni kamion, samo da mi se ostvari divan dan, patuljaste ruze, patuljasto voce i jos mnogo toga, sve na jednom mestu. Pozdrav iz Panceva.

    1. Poštovana,
      Sezona prodaje počinje čim padne list i biljke budu spremne za vađenje. U tom periodu možete poručiti sadnice telefonom i mi Vam ih šaljemo na adresu ili doći direktno u rasadnik: Petrovaradin, ulica Franje Štefanovića br. 7

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *